Albayrak: Hem kent estetiğini hem halk sağlığını gözeterek çalışıyoruz

Tekirdağ'ın 11 ilçesinde de aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek iç

Tekirdağ 14.12.2020 17:10:00 0
Albayrak: Hem kent estetiğini hem halk sağlığını gözeterek çalışıyoruz

İl genelinde, kente daha iyi bir görünüm kazandırmak, yeşil alanların ve parkların temiz, bakımlı ve düzenli kalmasını sağlamak amacıyla belirli bir program dâhilinde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda 11 ilçede dezenfeksiyon çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından parklarda, meydanlarda, refüjlerde, mezarlık alanlarında ve mesire yerlerinde uzayan çimler biçiliyor, yeşil alanlar yaban otlarından arındırılıyor, çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor. Ayrıca ortak kullanım alanları da periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

 

 

"EKİPLERİMİZ, 11 İLÇEDE ÇALIŞIYOR"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, halkın nefes aldığı alanların temizlik ve bakımlarına özen gösterdiklerini ifade ederek, "Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 11 ilçemizde sahada faaliyet gösteriyorlar. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Koronavirüs salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri almayı da ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10