Takibe aldıkları araçtan bir kilo uyuşturucu çıktı

Çerkezköy'de polisin arama yaptığı otomobilde bir kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Çorlu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri İstanbul'dan ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 15.12.2020 14:37:00 0
Takibe aldıkları araçtan bir kilo uyuşturucu çıktı

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Çerkezköy'de durdurdukları bir otomobilde yaklaşık bir kilo bonzai ele geçirirken, olayla ilgili iki şüpheliyi gözaltına aldı.

 

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Yaptıkları çalışmalar kapsamında M.G ve R.H. isimli iki şüphelinin İstanbul’dan Çerkezköy’e yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri şüphelilerin kullandıkları aracı tespit etti. Belirlenen aracı önceki gece Çerkezköy’de uygulama noktasında durduran polis ekipleri, araçta ve şahısların üzerinde yaptıkları aramalarda vakumlu poşetler içinde 985 gram bonzai, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 605 lira ele geçirildi. 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan gözaltına alınan M.G. ve R.H. ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10