Çorlu TSO ile Ziraat Bankası finansman protokolü imzaladı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından Çorlu

Çorlu 16.12.2020 17:09:00 0
Çorlu TSO ile Ziraat Bankası finansman protokolü imzaladı

Protokol imza törenine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Ziraat Bankası Çorlu Girişimci Şube Yöneticisi Adnan Gül, Çorlu Şube Yöneticisi Tuncay Yörük ve Yönetmen Arif Gelez katıldı. Protokolle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Odamız ile Ziraat Bankası güçlerini birleştiriyor. Tedarik zinciri finansmanı kolaylaşıyor. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan 'Bankkart Başak' ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar" dedi.

 

"ÜYELERİMİZ BİR NEBZE NEFES ALACAK"

 

İzzet Volkan, çatı kuruluşları olan TOBB’un önderliğinde Çorlu TSO olarak üyelerinin içinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmaları aralıksız devam ettirdiklerini kaydederek, "Pandemi sürecinden tüm sektörler etkilendi. Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacı karşılanacak, üretimde ve ticarette de devamlılık sağlamış olacak. Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır” ifadelerini kaydetti.

 

"NAKİT AKIŞLARI RAHATLAYACAK"

 

Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde üyelerin bu sistemden faydalanabileceklerini dile getiren Volkan, “Böylece, artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni tedbirlerin alındığı bu dönemde, nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Bu, üyelerimiz için büyük avantaj. Bu vesileyle, imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını temenni ederken, üyelerimizi bu avantajlı finansman imkânından yararlanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10