Sökülen pazarın yerine park yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi'nin, Bağlık Mahallesi'nde sökülen Salı Pazarı alanındaki park yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinlerinin

Çerkezköy 18.12.2020 12:48:00 0
Sökülen pazarın yerine park yapılıyor

Çerkezköy'ün Bağlık Mahallesi'nde 2012 yılında yapıldıktan sonra yıllar boyunca atıl kalan semt pazarı sökülüp yerine park yapımına başlandı. Belediye Başkanı Vahap Akay, söküm çalışmaları Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan alanda devam eden park çalışmalarını inceledi.

 

KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

 

Söz konusu bölgede yaklaşık 2 bin metrekarelik yeni bir yaşam alanı oluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, "En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp, Bağlık Mahallemize vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanı kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

 

FUTBOL VE MİNİ BASKETBOL SAHASI YAPILIYOR

 

Çalışmaları devam eden parkla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Akay, “Bağlık Mahallesi Kıvrak Sokak üzerinde bulunan yaklaşık 2 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak yeni parkımızın içerisinde bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası yapılıyor. Yürüyüş yolları ile çevrelenecek olan park alanımız içinde ayrıca çocuk oyun alanları, oturma alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanları da olacak” ifadelerini kaydetti. Akay, park alanında yapılan çalışmaları inceledikten sonra Pınarça Deresi etrafında oluşturulan yeşil alanlara yerleştirilen oyun ve spor gruplarını da inceledi.

 

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10