Çerkezköy MYO akademik genel kurulu yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (MYO) 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'in katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleÅ?

Çerkezköy 18.12.2020 17:12:00 0
Çerkezköy MYO akademik genel kurulu yapıldı

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Eker ve Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun ile akademik personelin katıldığı toplantıda, Müdür Doç. Dr. Erdinç Uzun meslek yüksekokulunu tanıtan sunum yaptı. Konuşmasında geçen akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik ve idari durumu gösteren bilgiler paylaşan Uzun, yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

 

"ONLİNE EĞİTİME HAZIRDIK"

 

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ise konuşmasında, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi gücünü her zaman katlayarak devam ediyor. Bu bağlamda sizlerin de katkıları çok büyük. Hepinize katkı ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geldiğimiz günden bu yana eğitim öğretim kalitesini artırmak için akreditasyon ve kalite ile alakalı çalışmalarda bulunduk. Pandemi ile birlikte 23 Mart tarihinde asenkron, 30 Mart’ta da senkron olarak başladığımız eğitim öğretim döneminde online eğitim konusunda çok şükür hazırlıklıydık ve bu süreçte sizlerin çabaları takdire şayan. Hepinize teşekkür ediyoruz. Gücümüzün farkına vararak, bu yolda ilerlememiz gerekiyor. Üniversitemizin tercih edilebilirliğini daha üst sıralara çıkarmamız gerekiyor. Bu elbirliği ile olacak bir husus”  dedi.

 

DEZENFEKTAN ÜRETİMİ BAŞLADI

 

Rektör Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü Araştırma Laboratuvarlarında yüksek kalitede toz granül yer ve yüzey dezenfektanı üretimi gerçekleştirmeye başlandığını ve ildeki kurumlara dağıtılacağını ifade ederek, “Kimya bölümümüzün dezenfektan üretimi başladı. Şu anda ilimizdeki belediyelerimize teslim ediyoruz. Hastanemize ve ilimizdeki çoğu kurumlarımıza dezenfektan teslim ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu pandeminin bitmesi için elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. 'Halka hizmet; Hakka hizmettir' anlayışıyla çalışıyoruz. Kimya Bölümümüze çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve meslek yüksekokul öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile devam etti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10