Gazi Tarık Cür için kampanya

Gazi Tarık Cür için başlatılan kampanyaya destek çağrısında bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye meclis üyeleri ve siyasi parti ilçe başkanları, bir video hazırlayarak vatandaşl

Kapaklı 20.12.2020 17:59:00 0
Gazi Tarık Cür için kampanya

 

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde ay yıldızlı bayrağımız önünde çekimi gerçekleştirilen, birlik ve beraberlik mesajı veren video ile kahraman gazimiz Tarık Cür’ün yuvasını hep birlikte kurmak için vatandaşlar kampanyaya destek olmaya davet edildi. Hazırlanan videoda, “Güzel memleketimin güzel insanları. Tarih, Türk milleti olarak birlikte hareket ettiğimizde nice zorluklara göğüs gerdiğimiz, nice güzellikleri ortaya koyduğumuz olaylarla dolu. Güzel ilçemiz Kapaklı’da birlik ve beraberlik örneği sergileyerek kahraman gazimiz Tarık Cür’ü evinin önünde coşku ile nasıl karşıladıysak aynı dayanışma ve kardeşlik ruhuyla karakteri ve kişiliğiyle tüm Kapaklı halkının takdirini, saygısını ve sevgisini kazanan Tarık kardeşimizin yuvasını hep birlikte inşa ediyoruz. Beraberliğimizin tüm Türkiye ve dünyaya örnek olması dileğiyle siz değerli vatandaşlarımızı Kapaklı Belediyesi’nin başlatmış olduğu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma bizim mayamızda var. Biz birlikte güzeliz” denildi.

 

KAMPANYA HESAP BİLGİLERİ

 

Yapılan açıklamada Gazi Tarık Cür'e destek vermek isteyenlerin kullanabileceği banka hesap bilgileri de şöyle paylaşıldı: "Gazi Tarık Cür Yardım Toplama Kampanyası - Vakıfbank Kapaklı Şubesi: TR 6800 0150 0158 0073 1220 8306 Hesap Adı: Kapaklı Belediyesi."

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10