ÇOSB kreşinden sağlık çalışanlarına indirim

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, pandemi boyunca koranavirüs cephesinde adeta savaş veren sağlık çalışanlarına büyük indirim sağlayacak protokolü Sağlık-Sen Tekirdağ İl Temsilciliğiy

Çerkezköy 21.12.2020 15:50:00 0
ÇOSB kreşinden sağlık çalışanlarına indirim

İmza törenine Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elay, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Öztürk Yangöl, Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, Sağlık-Sen Kapaklı Devlet Hastanesi Temsilcisi Zeynep Demir Kırmaz ile Kapaklı Devlet Hastanesi Müdürü Fatih Can Mert katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu zor günlerde Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin azımsanmayacak bir oranda verdiği bu desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, Kreş yönetimine tüm sağlık çalışanları adına teşekkür etti.

 

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elay, “Ben de ilaç sektöründeyim. Sağlık çalışanlarının bu süreçte verdiği mücadele sadece ülkemizde değil, tüm dünyada takdir topladı. Bizim yaptığımız sizin yaptıklarınızın yanında küçücük bir katkı olarak kalıyor. Tüm sağlık çalışanlarımıza bu süreçte verdikleri özveri ve çalışma için teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürekli olarak sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Protokolümüz bir yıl boyunca geçerli olacaktır. İndirimlerimiz mevcut kayıtlı olan sağlık çalışanlarına ve yeni kayıt yaptıracaklara uygulanacaktır” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10