Ergene'de öğrencilere tablet dağıtıldı

Koronavirüsle mücadelede uzaktan eğitim sistemine katkı sunan Ergene Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulundu. Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, tabletleri ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim

Ergene 21.12.2020 16:28:00 0
Ergene

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve mahalle muhtarlıkları aracılığıyla Ergene’nin 17 mahallesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayar dağıtan Ergene Belediyesi, eğitime desteğini kesintisiz olarak sürdüreceğini açıkladı.

 

SPONSOR FİRMALAR DESTEK VERDİ

 

Ergene Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, eğitime büyük destek verdiklerini kaydeden Tıknas, “Ergene’de uzaktan eğitime erişme konusunda güçlük yaşayan desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize ve ailelerimize katkı sunmak için çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında belediyemize sponsor olmak isteyen firmalar bize ulaştı. Bunun üzerine Ergene Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve mahalle muhtarlıklarımız ile iletişime geçerek tablet yardımına ihtiyacı olan öğrencilerimizin listesini talep ettik. Bizlere gelen listede isimleri yazılı olan öğrencilerimize sponsor firmalar tarafından gelen tabletleri teslim ettik" dedi.

 

"BU KÖTÜ DÖNEMİ ATLATMAYI ÜMİT EDİYORUZ"

 

Ergene Belediyesi olarak bu tabletlere 1 yıl boyunca ücretsiz internet erişimi vereceklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Salih Tıknas, "Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali gençlerimiz eğitimlerinden uzak kalmasın. Bu bağlamda Ergene Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya ve öğrencilerimize de okullarımıza da destek olmaya devam edeceğiz. Ümit ediyoruz ki yeni yıl ile birlikte bu kötü dönemi en kısa sürede atlatıp özlediğimiz o güzel günlere kavuşuruz ve çocuklarımız da okullarının sıralarını doldurup, arkadaşları ile beraber eğitim hayatlarını devam ettireceği günleri görürüz. Bizler Ergene Belediyesi olarak eğitime gerekli desteği gösteriyoruz, çocuklarımız bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Elimizden gelen gayreti, çabayı çocuklarımızın geleceği için inşa etmeye gayret edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10