Rusya Nanoteknoloji Derneği'nden NKÜ'ye işbirliği ziyareti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektör Vekili Prof.Dr. Yılmaz Çakıcı, Rusya Nanoteknoloji Derneği, Market Piyasası Geliştirme Komitesi Başkanı Dr.Popkov Igor'u ağırladı.

Tekirdağ 23.12.2020 14:37:00 0
Rusya Nanoteknoloji Derneği

Tarımsal Üretim, Gıda Güvenliği Düzenlemeleri ve Standardizasyonu konusunda  işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere Tekirdağ NKÜ'yü ziyaret eden Başkan Dr. Popkov Igor, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bilim adına yaptığı girişimleri ve projeleri takip ettiklerini söyledi. Tarımsal Üretim, Gıda Güvenliği Düzenlemeleri ve Standardizasyonu konusunda gerçekleşen toplantıda; NKÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezen Arat, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. İsmet Başer, Prof.Dr.Bahattin Akdemir, Prof. Dr. Metin Tuna ve Tekirdağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yetkin Özer de bulundu.

KAPSAMLI ÇALIŞMALAR YAPILACAK

NKÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Yılmaz Çakıcı, yaptığı konuşmada, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bölgemizde ve ülkemizde birçok projeye imza attık. İlkleri gerçekleştirmek ve ülkemize daha da yararlı olabilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İki ülkenin kurumlararası yapacağı işbirlikler ile tarımsal üretim ve güvenliği konuları daha kapsamlı çalışmalar üzerinde yürütülecektir” diye konuştu. Toplantının sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Rusya Nanoteknoloji Derneği, Market Piyasası Geliştirme Komitesi Başkanı Dr.Popkov Igor’a günün anısına takdimde bulundu.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10