Çerkezköy'ün Tepe'si çukura döndü!

Kaderine terk edilen Çerkezköy'ün Tepe Mevkii; alkol, uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldi. Bölgede ortaya çıkan görüntüler ilçe sakinlerinde büyük rahatsızlık yaratırken, yetkililerin burayla ilgi

Çerkezköy 25.12.2020 17:04:00 0
Çerkezköy

Tepe Mevkii'nin, Çerkezköy'de istenmeyen görüntülerin ve olayların en çok yaşandığı bölgelerin başında geldiğini belirten bölge sakinleri, yetkilileri gerekli önlemleri almaya çağırdılar. Özellikle pandemi sürecinde, akşam saatlerinde burayı mesken tutan alkolikler ve uyuşturucu müptelalarının yanı sıra söz konusu alanın fuhuş yuvası haline gelmesi dikkatleri Tepe Mevkii'ne çevirdi.

 

 

SÜREKLİ ARAÇLAR GELİP GİDİYOR

 

Polis ekiplerinin zaman zaman bölgeye geldiği ve denetimler yaptığı öğrenilirken, çoğu zaman denetimsiz olan alanda, günün her saatinde çok sayıda aracın bulunduğu, bu araçlarda ise alkol alındığı, uyuşturucu kullanıldığı veya fuhuş yapıldığı belirtiliyor. Su deposu ve GSM firmalarının baz istasyonlarının yer alması nedeniyle Tepe Mevkii'nin güvenlik açısından Çerkezköy'ün en önemli noktalarından olduğu ifade edilirken, bölgede hırsızlıkların da yaşandığına dikkat çekiliyor.

 

 

SU DEPOSUNDA YETERLİ GÜVENLİK ÖNLEMİ VAR MI?

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ, Çerkezköy Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü'nün bölgede daha fazla önlem almasını isteyen vatandaşlar, çevredeki apartmanlarda yaşayanların burada yaşananlardan rahatsız olduklarını ifade ediyor. Çerkezköy'ün su deposunun da Tepe Mevkii'nde olmasından dolayı bölgenin güvenlik açısından çok önemli olduğunu dile getiren bölge sakinleri, "Su deposunun çevresinde yeterli güvenlik önlemi yok. TRT başta olmak üzere pek çok verici ve GSM operatörlerinin baz istasyonları buradaki kulede bulunuyor. Açık hava pavyonu gibi kullanılan bölgede, özellikle akşam ve gece saatlerinde oldukça rahatsız edici olaylar yaşanıyor. Şikayet ettiğimizde bazen polis bölgeye geliyor, ancak denetimler yeterli değil. Buradaki güvenlik kameralarının çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz, ancak bölgenin yeterince kontrol altında olmadığını biliyoruz" dediler.  

 

 

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10