Çerkezköy Hakimi Öksüz, Osmaniye'ye atandı

HSK'nın Resmi Gazete'de yayınlanan kararnamesine göre, Çerkezköy Hakimi Osman Öksüz, Osmaniye hâkimliği görevine getirilirken, Merzifon Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Özcan ise Tekirdağ Cumhuriyet Başsavc?

Çerkezköy 29.12.2020 12:02:00 0
Çerkezköy Hakimi Öksüz, Osmaniye

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK), 324 adli yargı ve 61 idari yargı hakim ve savcılarının görev değişikliğine dair kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Çerkezköy Hakimi Osman Öksüz, Osmaniye hâkimliği görevine getirilirken, Merzifon Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Özcan da Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi.

 

FİDAN'IN YERİNE YILMAZ GETİRİLDİ

 

HSK Birinci Dairesi, 24 Aralık'ta, adli ve idari yargıdaki hakim ve savcıları kapsayan mazeret kararnamesi sonucu Yargıtay üyeliğine seçilen İrfan Fidan'ın yerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz'ı, Yargıtay üyeliğine seçilen Yüksel Kocaman'dan boşalan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça'yı, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına ise Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gökhan Karaköse'yi getirdi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10