Belediye, 600 bin maske üreterek halka dağıttı

Koronavirüsle mücadele kapsamında maske üreterek ilçe sakinlerine dağıtan Ergene Belediyesi, bugüne kadar 600 bin maske üretti. Belediye ekipleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel öncülüğünde, ilçe

Ergene 29.12.2020 15:25:00 0
Belediye, 600 bin maske üreterek halka dağıttı

Sağlık Mahallesi’nde bulunan Ergene Kültür Merkezi’nde tamamen kendi imkanlarıyla ürettikleri maskeleri ilçe sakinlerine dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirmek için mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz. 9 Nisan 2020 tarihinde Ergene Belediyesi'nde bir maske üretim seferberliği başlattık. O günde bugüne kadar da kesintisiz bir şekilde maske ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz. Tamamen kendi imkanlarımızla yaptığımız üretimlerde şimdiye kadar 600 bin maske üreterek vatandaşlarımıza ulaştırdık" dedi.

 

İLÇEDEKİ TALEPLERİ KARŞILIYORLAR

 

Kamu kurum ve kuruluşları, devlet hastaneleri, sağlık ocakları ve okulların taleplerini karşıladıklarını ve karşılamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Yüksel, "Emeği geçen tüm belediye personeline, belediye başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum. Sevgi kenti Ergene halkın en iyiyi en güzeli hak ettiğini biliyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10