Kaymakam Taşçı'dan fabrika ziyaretleri

Mahalle muhtarlarını ve mahallelerde yaşayan yaşlı, hasta ve engellileri sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, bir yandan da ilçedeki fabrika ziyaretlerine devam ediyor.

Ergene 30.12.2020 16:33:00 0
Kaymakam Taşçı

Kaymakam Mehmet Emin Taşçı, Ergene İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Süleymanoğlu ile birlikte bir yemek üretim tesisini ziyaret etti. Ziyaret sırasında fabrikanın işletme müdürü Faruk Bedük, Kaymakam Taşçı'ya eşlik ederek üretim aşamaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getireren Bedük, Kaymakam Taşçı'ya teşekkür etti.

 

SÜT FABRİKASINA ZİYARET

 

Kaymakamı Mehmet Emin Taçı, daha sonra ise İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Süleymanoğlu ile birlikte Ergene 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir süt fabrikasının üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Taşçı'ya işletme sahibi Osman Kaya ve işletme müdürü Selçuk Kaya eşlik ederek, üretim aşamalarını anlattılar. Kaymakam Taşçı'ya teşekkür eden işletme yetkilileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10