Sağlık ve emniyet çalışanlarını unutmadılar

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri 2021 yılını mesai yaparak karşılayan hastane, jandarma ve emniyet çalışanlarını görevleri başında ziyaret etti.

Çerkezköy 1.01.2021 18:25:00 0
Sağlık ve emniyet çalışanlarını unutmadılar

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş teşkilat mensupları ve Gençlik Kolları ile birlikte görevleri başındaki sağlık ve güvenlik çalışanlarımızı ziyaret ederek, yeni yılın hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

 

YENİ YILLARINI KUTLADILAR

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 2021 yılını mesai yaparak karşılayan hastane, jandarma ve emniyet çalışanlarını görevleri başında ziyaret etti. Yeni yılın ilk saatlerinde evinde olamayan, çeşitli nedenlerden dolayı ailesi ve sevdikleri ile bir araya gelemeyen vatandaşları unutmayan AK Parti İlçe Teşkilatı Çerkezköy Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Aynı zamanda hastane personeli ile de bir araya gelen Başkan Çetintaş, mesai başında olan sağlık personelinin çok mukaddes bir görevinin olduğunu ve özverinin en büyük örneğini yansıttıklarını belirtti.

 

 

YILIN İLK BEBEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 

Partililer 2021 yılının ilk bebeği olan Cüneyt-Emine Yıldızlı çiftinin çocukları Ali Ömer’i de ziyaret etti. Ziyarette Ali Ömer’e sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür temennisinde bulunan Çetintaş, ailesine hediyesini takdim etti.

 

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Hastane ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden AK Parti yönetimi, nöbette bulunan personele de iyi seneler dileklerini iletti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş,” 2021’e girdiğimiz saatlerde Çerkezköylülerin güvenliği ve sağlığı için gece gündüz çalışan çok değerli emniyet mensupları ve sağlık çalışanlarını AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak ziyaret ettik. İlçemize vermiş oldukları fedakarca hizmetlerden dolayı emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10