Çerkezköy meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirecek

Çerkezköy Belediye Meclisi, 2021 yılının ilk toplantısını 4 Ocak Pazartesi günü saat 14.00'da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapacak.  Çerkezköy Atatürk Kü

Çerkezköy 3.01.2021 17:55:00 0
Çerkezköy meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirecek

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak Kent Estetik Kurulu Komisyon Kararlarından 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10’uncu maddeleri görüşülecek. Belediye Hissesi hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun raporunun görüşülmesinin ardından toplantı İmar Planı Tadilatı hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi ile devam edecek.

 

TATİL AYI BELİRLENECEK

 

Başkanlık makamının ‘Diğer Kuruluşlarla İlişkiler’ hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından meclisin 2021 yılında tatil yapacağı ay belirlenecek. Denetim Komisyonu oluşturulması ile devam edecek olan toplantıda başkanlık makamının ‘Engellilere Yapılan Yardım’ hakkındaki yazısı da görüşülerek karara bağlanacak.

 

12 GÜNDEM GÖRÜŞÜLECEK

 

Meclisin sekizinci maddesinde ise İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün dolu memur kadrolarında derece değişikliği yapılması hakkındaki yazısı görüşülüp karara bağlanacak. Bir sonraki gündem maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ nün ‘sözleşmeli personellerin 2021 yılında çalıştırılması ve ücretlerinin tespiti’ ile ‘Boş kadro değişikliği (Memur) cetvelinde Unvan ve Derece Değişikliği’ yapılması hakkındaki yazısı görüşülecek. Gündemin onuncu maddesinde Çerkezköy Tarımsal ve Kimyasal Ürünler Satış Pazarlama A.Ş. Genel Kurul Temsil Yetkisi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülürken, 11’inci gündem maddesinde ise belediye hisseleri hakkında müzekkere görüşülerek karara bağlanacak. Toplantının son gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün ‘Koronavirüs (covid) önlemleri Genelgesi’ görüşülecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10