O hayali İrmet Hastanesi gerçekleştirecek

Gaziantep'te obezite hastalığına yakalanan ve şu an 280 kilo olan, el ve ayaklarındaki şişkinlikler nedeniyle hareket edemez hale gelince eve hapsolan 36 yaşındaki Aydın Kalkan'ın yardım çağrısına ilk

Çerkezköy 3.01.2021 18:58:00 0
O hayali İrmet Hastanesi gerçekleştirecek

Gaziantep’te iki yıl önce organize sanayi bölgesinde bir fabrikada torna ustası olarak çalışan, aşırı kilosu nedeniyle hareket edemeyince çalışmayı bırakan Aydın Kalkan, tek isteğinin mide küçültme ameliyatı olarak normal kilosuna ulaşarak yeniden çalışmaya başlamak olduğunu söylemiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile devlet büyüklerinden yardım istemişti. Aydın Kalkan’ın yardım çağrısına ilk cevap Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nden geldi.

 

ANTEPLİ HASTAYA ANTEPLİ HASTANE SAHİBİ ÇERKEZKÖY’DEN UMUT OLACAK

 

Gaziantepli Aydın Kalkan’ın hayalini Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli Op. Dr. İrfan Tombalak gerçekleştirecek. Haberi gazeteden okuyup televizyondan izlediğini ve durumu hastanenin ortağı Op. Dr. Ahmet Türker ile paylaştığını ifade eden Op. Dr. İrfan Tombalak, “Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren ve insanlara şifa olmaya çalışan Özel İrmet Hospital Hastanesi olarak Gaziantepli hemşehrim Aydın Kalkan kardeşimizin hayalini gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

 

“ÜCRETSİZ AMELİYAT ETMEYE HAZIRIZ”

 

Daha önce de yurt dışından benzer birçok hastanın Çerkezköy’e gelerek hastanelerinde ameliyat olduğunu ve yeniden sağlığına kavuştuğunu belirten Op. Dr. İrfan Tombalak, Aydın Kalkan’ı da hastane olarak ücretsiz ameliyat etmeye hazır olduklarını ifade ederek “O’nun hayalini gerçekleştirmeye katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize” dedi. Aydın Kalkan’a telefonla ulaşan Op. Dr. Ahmet Türker, kendisinden hastalığı hakkında bilgileri alıp, hastanelerinin bu konudaki başarılı ameliyatlarından bahsederek “Bu zorlu süreçte bir gencimize yardım etmekten memnuniyet duyarız. İstemeniz halinde hastane aracımızla sizi Gaziantep’ten alıp burada mide ameliyatınızı yaparak sağlığınıza kavuşmanızı sağlayabiliriz” dedi. Türker’in aramasından memnuniyet duyduğunu kaydeden Aydın Kalkan da, 10 çocuklu bir ailenin ferdi olarak ailenin yüzde 80’inin benzer durumda olduğunu belirterek, “Bunun için biran önce bu ızdıraplı hayattan kurtulmak istiyorum” dedi. Tek gelirlerinin 70 yaşındaki annesine, babasından kalan 1200 TL Bağ-Kur maaşı olduğunu kaydeden Kalkan, Çerkezköy İrmet Hastanesi’nden kendisine yapılan insani tekliften duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Haberimin duyulmasının ardından duyarlılık göstererek bana ulaşan İrmet Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum. İnşallah milletimizin ve hayırsever insanlarımızın samimiyetiyle kısa sürede, kaybettiğim sağlığıma yeniden kavuşacağım” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10