Yüksel: Maddi durumu iyi olmayan aileleri hiç yalnız bırakmadık

Sosyal belediyeciliğe odaklanan Ergene Belediyesi'nin yoksul vatandaşlara yönelik yardımları devam ederken, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz ailelerimizi hiç yalnız

Ergene 6.01.2021 14:02:00 0
Yüksel: Maddi durumu iyi olmayan aileleri hiç yalnız bırakmadık

Kentteki yoksul ailelere yönelik yardımlarını sürdüren Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kömür yardımı başta olmak üzere pek çok konuda maddi durumu iyi olmayan ailelere destek veriyor. Son günlerde kömür yardımına ağırlık veren belediye, bu kapsamda başvuruları değerlendirilen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kışlık kömürler teslim ediyor.

 

"HER ZAMAN VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, "Belediyemizin kurulmuş olduğu yıldan itibaren vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olduk olmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda özellikle maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz ailelerimizi ise hiç yalnız bırakmadık. Tüm olanaklarımızı seferber ederek bu ailelerimizin yanında olduk, onların yalnız olmadığını birlikte büyük bir aile olduğumuzu kendilerine söylüyoruz" diye konuştu.

 

 

YOKSULLARA YEMEK DAĞITIYOR

 

Belediyenin sosyal ve kültür işleri müdürlüğü tarafından yapılan kömür yardımlarının yanı sıra kendi yemekhanelerinde ihtiyaç sahibi ailelere üç çeşit yemek dağıtımı da yaptıklarına dikkat çeken Başkan Yüksel, "Sevgi aracımız ile bölge hastanelerimize tedavi olmak için gitmek isteyen vatandaşlarımızı da ücretsiz bir şekilde hastanelerimize götürüp tedavileri yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakıyoruz. Engelli ailelerimize hasta yatağı yardımı ve engelli aracı yardımlarımız da aralıksız bir şekilde devam ederken ayrıca arızalanan engelli araçları yine belediyemiz tarafından tamir edilerek engelli ailelere teslim ediliyor" ifadelerini kaydetti.

 

"HİÇBİR MAHALLEYİ VE VATANDAŞIMIZI AYIRMIYORUZ"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şöyle devam etti: "Hiç bir mahallemizi, hiç bir vatandaşımızı birbirinden ayırmadan, ayrıştırmadan Sevgi Kenti Ergene'mizde halkımızın yanında oluyoruz. Benim en büyük ailem sizlersiniz. Sizlerden aldığım kuvvet, güç ve hayır duaları ile Ergene'de çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Ergene Belediyesinden uygulamış olduğumuz insan odaklı hizmetlerimizi Ergene'mizin bir ucundan diğer ucuna taşıyoruz. Ergene'de başkalarının hayal edemediği çalışmaları, hizmetleri halkımız ile birlikte başardık. Ergene'de birlikteliğimiz ve beraberliğimiz ile daha da büyüyüp gelişeceğiz. Pırıl pırıl parlayan gözleriyle geleceğe bakan çocuklarımıza güzel bir Ergene bırakacağız."

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10