Yüksel: Doğaya ve yeşile sahip çıkıyoruz

Ergene Belediyesi, daha önce ilçe genelinde ekmiş olduğu fidanların daha iyi yetişmesi için yüksek kalitede gübreleme çalışmasında bulundu. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Doğaya ve yeşile sahip ?

Ergene 7.01.2021 16:48:00 0
Yüksel: Doğaya ve yeşile sahip çıkıyoruz

Ergene'de gelecek adına yeşil bir çevre oluşturmak için ilçe genelinde dikmiş olduğu fidanların bakımını yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı park ve bahçeler ekipleri, geçtiğimiz günlerde ekilen fidanların daha iyi yetişmesi için yüksek kalitede gübreleme çalışmasında bulundu. Ergene Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Doğasına ve çevreye her zaman sahip çıkan Ergene Belediyesi zamanla gelişip büyüyecek fidanların ardından daha yeşil bir Ergene oluşturacak" denildi.

 

"DOĞAYA VE YEŞİLE SAHİP ÇIKIYORUZ"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, gelecekte ilçeye nefes aldıracak ve görsel zenginlik katacak olan fidanların bakımlarını yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Doğaya ve yeşile sahip çıkan çevre dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha yeşil, daha güzel bir Ergene sloganıyla gelecek nesillere daha yeşil bir kent bırakmak için ilçemizin muhtelif yerlerine dikmiş olduğumuz fidanlarımızın ekiplerimiz tarafından gübrelemesi yapıldı. Ergene ilçemizin her köşesinde vatandaşına nefes aldıracak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çevresine, doğasına sahip çıkan geleceğine de sahip çıkar. Halkımızla birlikte ilçemize daha fazla fidan dikerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yeşil bir Ergene bırakmalıyız" diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10