Şengörür'den Şahin'e ziyaret

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Dönem Başkanı Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin'e nezaket ziyar

Tekirdağ 12.01.2021 12:22:00 0
Şengörür

Karşılıklı görüşmenin yaşandığı ziyarette TÜB Dönem Başkanı Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, “Trakya Üniversiteler Birliği’nin yapmış olduğu çalışmalar birçok üniversiteye örnek olmakta ve yol göstermektedir. TÜB’de yer alan paydaşlarımız ile eğitim alanında ve sosyal, kültürel çalışmalarda fark yaratmaya devam etmekteyiz. Bu bağlamda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Prof. Dr. Mümin Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Trakya Bölgesi tarım, sanayi, ticaret merkezi aynı zamanda tarihsel dokusuyla kültürel zenginliği ile ön planda olan bölgelerimizdendir. Trakya Üniversiteler Birliği olarak bulunduğumuz bölgenin zenginliğini daha da arttırarak öğrencilerimize, halkımıza ve ülkemize daha faydalı işler yapmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10