Çetintaş: Eskilere neden bakıyorsun, önüne bak!

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın önceki gün Çerkezköy ilçe teşkilatında gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ€

Çerkezköy 13.01.2021 14:35:00 0
Çetintaş: Eskilere neden bakıyorsun, önüne bak!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hızlı tren kamulaştırma bedelini kabul etmeyen Belediye Başkanı Vahap Akay’a tepki gösteren Çetintaş, yeniden borçlanma talebini de eleştirdi.

 

“PARA NEREDE?”

 

 

Çetintaş, ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Başkanımız parayı almadı, beğenmedi, daha yüksek bir para istedi. Biz dedik ki, ‘Bu parayı alın, cebinize koyun’ faiz ödemeyin. Para duruyor orada, gidip alın. Başkana söylüyoruz söylüyoruz, eskilere dönüyor. Eskilere neden bakıyorsun, önüne bak! Çerkezköy’de 7 yılda yaklaşık 850-900 milyon lira civarında tahmini bütçesi vardı. Bunun 350 milyonu artısı veya eksisi olabilir. Bu parayla yapılanlar da birisi Veliköy’de düğün salonu, diğeri de pazar yeri. Eskisini kaldırıyor, yenisini yapıyor. Bunların piyasa değeri 6-7 milyon civarında. 10 milyon da parklara harcasa, 30 milyon olur. Bu para nerede? Belediye başkanımızı halkımıza şikayet ediyoruz. Çünkü bir bilinmezlik var ortada. Eski belediye başkanının borcunu ödedik diyor, tamam ödedin, ama geriye dönme. Bu borçlar ödenecek, senden sonraki de senin borcunu ödeyecek. Şimdi biz diyoruz ki Çerkezköy Belediyesi’nin parası var. Al o parayı, borç yapma. Önümüze 45 milyon borç geldi diyorsun, şimdi aynısını sen yapıyorsun.”

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10