Köprüden uçan araçtan yaralı kurtuldu

Dün gece Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Bahçıvan Hasan Uğurlu Köprüsü'nden dereye uçan araçta su içerisinde mahsur kalan İsmail Mahir Karaman'ı Tekirdağ Büyükşehir İtfaiyesiâ€?

Çerkezköy 14.01.2021 10:17:00 0
Köprüden uçan araçtan yaralı kurtuldu

Akşam saat 01.40 sıralarında Hükümet Caddesi’nden Halk Eğitim’e doğru seyir halinde olan 59 ABM 085 plakalı araçla köprü korkuluklarını aşarak yaklaşık 10 metrelik yükseklikten dereye uçan araç içerisinde mahsur kalan Karaman, 155’ten yardım istedi. Olay yerine gelen Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler, bir yandan yaralı sürücüyü sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da akan derede aracın suya kapılmaması için önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin koltuklarına kadar suya gömülü olan aracın kapısını kırarak çıkardıkları yaralı araç sürücüsü İsmail Mahir Karaman’a ilk müdahale olay yerinde 112 ekipleri tarafından yapılırken, şans eseri kazayı hafif yaralı atlatan alkollü sürücü Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

DEREDEN VİNÇ YARDIMIYLA ÇIKARILDI

 

Derece uçan araç ise olay yerine çağırılan vinç yardımıyla çıkartılabildi. Kazadan geriye ise dere içerisinde suya gömülmüş araç ve köprü üzerinde kazanın oluş şeklini gösteren lastik izleri kaldı.  Kaza sonrası yıkılan bariyerlerin yerine şerit çeken ekipler ikinci bir kazanın olmaması için sabahın ilk ışıklarına kadar kaza mahallinde geniş güvenlik önlemi aldı.

 

 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10