Ergene Belediyesi hijyene odaklandı

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kurulan pazar yerlerinin toplanmasının ardından oluşan kirliliği önlemek için, semt pazarlarında geçe geç saatlere kadar temizlik Ã

Ergene 15.01.2021 11:40:00 0
Ergene Belediyesi hijyene odaklandı

Halk ve çevre sağlığına önem veren Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında akşam pazar tezgâhlarının toplanmasından sonra temizlik araçları ve personeller ile birlikte pazar bölgelerinde genel temizlik yapıyor. Pazar yerlerinde ivedilikle yapılan temizlik çalışmaları ile Ergene yeni güne temiz bir şekilde hazırlanıyor.

 

GÜNE TEMİZ BİR ÇEVREYLE BAŞLANGIÇ

 

Ergene Belediyesi olarak mahallelere yönelik temizlik ekiplerinin her gün çöpleri düzenli olarak topladığını, cadde ve sokakların temizlendiğini belirten Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Ergene’de vatandaşlarımız her sabah güne temiz bir çevre ile başlamaktadır” dedi.

 

DETERJANLI SU İLE YIKANIYOR

 

Belediye Başkan Vekili Tıknas, “Ergenemizde ana caddeler ve sokak aralarında bulunan çöp konteynerlerinin içi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenli olarak boşaltılmakta, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında özellikle yiyecek atıkları kısa sürede koku oluşturmakta bu yüzden pazar bölgelerimiz gece temizlik ekiplerimiz ile deterjanlı su ile yıkanmakta. Mahallelerde bulunan temizlik ekiplerimiz her gün çöpleri düzenli olarak toplamaktadır. İlçemizde sokak ve caddelerin temizliği konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarına özen göstererek temizlik çalışmalarımızı itinayla sürdürmekteyiz” diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10