Ergene'de parklar onarılıyor

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde bulunan parklarda ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile çocuk oyun parkları ve yeşil alanlar yeni bir gör

Ergene 15.01.2021 11:59:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi, her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların gönüllerince koşup oyun oynamalarını sağlamak için ilçenin dört bir yanında bulunan çocuk oyun parklarına bakım yapmaya devam ediyor. Ergene’de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hoşça vakit geçirdikleri ekipmanların bakım ve onarımı ihmal edilmiyor. Yapılan tadilat, bakım ve onarım çalışmalarında oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilerek tamir edilip yeni görünümlerine kavuşuyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Park ve Bahçeler ekipleri tarafından yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

 

"PARKLAR, ÖNEMLİ BİR GÖSTERGEDİR"

 

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Parklar modern ilçenin en önemli göstergesidir. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Park ve Bahçelerdeki ekiplerimiz park ve yeşil alanlarımızda bakım, onarım ve peryjaz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşlarımızın nefes alabileceği, çocuklarımızın temiz bir şekilde oyun oynayabileceği parklarımıza önemli hassasiyeti gösteriyoruz. Ekiplerimiz yaz-kış gerçekleştirdikleri, bakım-onarım ve temizlik çalışmaları ile parklarımızı güzel ve güvenli hale getiriyor. Çevre temizliğini yaptığımız bu güzel parklarımızı koruyup kollamak, temiz tutmak siz değerli vatandaşlarımızın elinde olduğu da unutulmamalıdır” dedi. Daha temiz ve daha sağlıklı bir Ergene için temizlik çalışmalarına sabahın ilk ışıklarında başlayan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de gece yarılarına kadar ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10