Demircan il başkanlığını bırakıyor

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı ve MKYK üyesi Turan Demircan, partililer ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. MKYK üyesi seçildiği için tüzüğe göre iki görev

Çerkezköy 17.01.2021 16:34:00 0
Demircan il başkanlığını bırakıyor

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı ve MKYK üyesi Turan Demircan, beraberindeki Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ve Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Uyumaz ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

 

"GÖREVİMİ BIRAKACAĞIM"

 

Gazetemizin personelinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan partililer, basın mensuplarına günün anısına tatlı ikramında bulundu. Kongrede MKYK üyesi seçildiği için tüzüğe göre iki görev yapamayacağı için il başkanlığı görevini yakın zamanda devredeceğini kaydeden İl Başkanı Turan Demircan, “ Benimle birlikte 11 il başkanı da görevi bırakacak. Görevimizi ise yakın bir zaman içinde Tekirdağ siyasetinde ses getirecek birini devredeceğiz” dedi.

 

MEMNUNİYET VERİCİDİR

 

Demircan, ”2009-2014 arası Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 2014 yılından bu yana da il başkanlığı görevini yapıyorum.  Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ koordinatörü oldum. Şu an beş ilçe teşkilatımız var. Malkara, Şarköy ve Hayrabolu ilçe teşkilatlarını da kurup ilçe teşkilatı sayımızı 8’e çıkartıyoruz. Mart ayına kadar inşallah tüm ilçe teşkilatlarımızı kuracağız. Üye kayıt çalışmalarına ğırlık verdik. Yoğun çalışmalar yapıyoruz, mevcut üye sayımızı bir ayda iki katına çıkardık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanımız ile görüşme gerçekleştirmesi ülkemiz adına memnuniyet vericidir. Biz Büyük Birlik Partisi davasına inanmış büyük bir davanın neferleri olarak büyük Türk milletinin geleceği ve istikbali için alınacak her türlü kararda ellerimizi değil başımızı gövdemizde taşın altına koymaya hazırız. Bu süreçte Türk milliyetçileri Türk milletinin yarınları için milli ve yerli her türlü oluşumun yanında olacaktır” dedi.

 

HER ZAMAN SAHADAYIZ

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın, Çerkezköy’de yaptığı “Başka partileri sahada göremezsiniz” söylemine cevap veren Demircan, "Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi biz toprağı saksıda bilenlerden değiliz. O yollarda yaşayanlardan biriyiz. Her zaman sahadayız ve siyaset yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

"ERTELENMESİ GEREKİYOR"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ’nin işbirliğinde Çerkezköy’de yapılacak olan “Meydan ve Meydan Altı Otoparkı” projesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Demircan, projenin pandemi sürecinin bitimine kadar ertelenmesi gerektiğini ifade etti. Demircan, "Bu projenin pandemi bitene kadar ertelenmesi gerekiyor. Esnafımız pandemi nedeniyle krizde ve kan ağlıyor. Bu proje başladığı zaman caddede esnaf kalmaz. İçimizdeki süreç bu işin gerçekleşmesinde sakınca doğuruyor. Caddede hayatı durdurmak demek zor durumda bulunan esnafın şah damarlarını kesmek demektir. Pandemi döneminde hükümetin çok özel ve kritik işler haricinde yatırımları durdurması gerekiyor. Yıllardır bu vatandaş devletine bakmışsa devlet de bu pandemi döneminde vatandaşa bakmak zorundadır. Gereksiz ve önceliği olmayan yatırımları ülke genelinde ertelemesi gerekiyor” diye konuştu.

 

PANDEMİNİN BİTMESİYLE BİRLİKTE SAHAYA ÇIKACAĞIZ

 

Gazetecilerin gününü kutlayan Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, “ Gerçekleştirdiğimiz kongrenin ardından yönetim kurulumuzu belirledik. Pandemi nedeniyle Çerkezköy’de aktif bir siyaset yapamıyoruz. Üye çalışmalarımız devam ediyor. Pandeminin bitmesiyle birlikte sahalara çıkacağız” dedi.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10