Tıknas: Ergene'nin her köşesine hizmet götürüyoruz

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Vakıflar Mahallesi'nde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ergene 18.01.2021 13:47:00 0
Tıknas: Ergene

Kent merkezindeki mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerine devam eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta Vakıflar Mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTULUYORLAR

 

Ergene Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Vakıflar Mahallesi'nde gerçekleşen stabilize malzeme serim çalışması ile vatandaşların tozdan ve çamurdan arınması amaçlanıyor. Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Ergene’de kırsal mahallelerde de belediyenin hizmetlerinin sürdüğünü ifade ederek, "Gelişen ve değişen Ergene’de ilçemizin çehresini değiştirerek halkımızın refahı için ilçemizin her köşesinde gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

"ERGENE'NİN HER KÖŞESİNE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

 

Ergene’nin her köşesinde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmek için çalıştıklarına dikkat çeken Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, "Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz hafta Vakıflar Mahallemizde başlatılan stabilize malzeme serim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Belirlenen programlar dahilinde yol çalışmalarımız Ergenemizde devam edecektir” diye konuştu.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10