Zamansız kesintiler vatandaşa zor anlar yaşatıyor

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Şimşir Sokak'ta günlerdir bitmeyen TESKİ'nin altyapı çalışması süresince yaşanan elektrik ve su kesintileri ocak ortasında vatandaşı zor durumda bıraktı.

Çerkezköy 18.01.2021 18:49:00 0
Zamansız kesintiler vatandaşa zor anlar yaşatıyor

Fevzipaşa Mahallesi Şimşir Sokak'ta TESKİ’nin gerçekleştirdiği altyapı çalışması nedeniyle mahallede sürekli yaşanan elektrik ve su kesintileri, soğuk kış günlerinde vatandaşı zor durumda bıraktı.

 

"KOMBİ ÇALIŞMIYOR, ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜYOR"

 

Çalışmanın bir türlü bitmediğinden yakınan sokak sakinleri, “1 aydır TESKİ’nin su çalışması bitmek bilmedi. Sürekli elektrik ve su kesintileri yaşıyoruz. Ocak ayındayız. Havalar çok soğuk, eksi dereceleri artık görmeye başladık. Elektrik kesintisi yaşayınca kombilerimiz, ısıtıcılarımız çalışmıyor. Evlerde çocuklarımız üşüyor” ifadelerini kullandılar.

 

 

"BELEDİYE BAŞKANINA DA YAZDIM, SORUN GİDERİLMEDİ"

 

Her yere ulaşıp şikayetini bildirmesine rağmen dönüş alamadığını belirten bir mahalle sakini, “Her gün sular kesiliyor, bütün hayatımız sekteye uğradı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a kadar şikayet oluşturdum, ama hiçbir yerden dönüş yok. Artık bu sorunun giderilmesi gerek. Yetkilileri bu sorunu çözmeye davet ediyorum” dedi.

 

"TESKİ’NİN DURUMDAN HABERİ YOK"

 

Muhatap bulamadıklarını söyleyen vatandaşlar, “Pandemiyle mücadele ettiğimiz bu kış günlerinde yapılan kesintiler için TESKİ’ye ulaştığımızda, Fevzipaşa Mahallesi Şimşir Sokak'ta öyle bir çalışma olmadığını söylediler. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Kesintilerden önce en azından haber verilse, biz de daha fazla mağdur olmayalım” şeklinde konuştular.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10