Yüksel: Araç sayımızı 2 katına çıkardık

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Halkımızın ihtiyaçlarına anında cevap vermek, onlar için daha hızlı ve kaliteli hizmetler üretebilmek adına araç filomuzu belediyemizin kurulmuş olduğu yıld

Ergene 20.01.2021 14:31:00 0
Yüksel: Araç sayımızı 2 katına çıkardık

Ergene Belediyesi, 6 yıl gibi kısa bir sürede hizmet araç sayısını 2 katına çıkardı. 2014 yılında kurulan Ergene Belediyesi, kurulduğunda elinde bulunan az sayıda hizmet aracı ile Ergene’deki sorunları çözüme kavuşturuyordu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımızın ihtiyaçlarına anında cevap vermek, onlar için daha hızlı ve kaliteli hizmetler üretebilmek adına araç filomuzu belediyemizin kurulmuş olduğu yıldan itibaren bu zamana kadar olan süre zarfında 2 katına çıkardık. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze, Fen İşleri Müdürlüğümüze, Kütür İşleri Müdürlüğümüze, Zabıta Müdürlüğümüze, İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze ve diğer müdürlüklerimize yeni araçlar kazandırdık. Belediye bünyemize kazandırmış olduğumuz yeni araçlarımız ile halkımıza daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet ediyoruz. Amacı sadece ve sadece halkına hizmet etmek olan Ergene Belediyesi tüm gücüyle vatandaşları için çalışmaya devam etmektedir” dedi.

 

“HALKIMIZ HER ZAMAN HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”

 

Başkan Yüksel, “Fen İşleri Müdürlüğümüze kazandırmış olduğumuz araçlarımız ile Ergene halkının kanayan yarası olan altyapı ve üstyapı sorunlarını ortadan kaldırdık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine kattığımız yeni çöp kamyonları ve su tankeri ile daha temiz bir Ergene sloganı ile tüm mahallelerimize hizmet veriyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzde kullanılmak üzere almış olduğumuz sevgi aracı, sağlık ambulansı araçlarımız ile vatandaşlarımızı evlerinden alarak bölge hastanelerimize ücretsiz bir şekilde tedavileri yapılmak üzere kullanmaktayız. Kısacası Ergene Belediyesinde 2 katına çıkarmış olduğumuz tüm hizmet araçlarımızı halkımızın yararına en iyi şekilde kullanmaktayız. Ergenede halkımız her zaman her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu. Başkan Yüksel, 2021 yılında da geçmiş yıllarda olduğu gibi Ergene Belediyesi araç filosuna yeni araçlar kazandıracaklarını söyledi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10