Esnafın nakit ihtiyacını karşılamak için işbirliği yaptılar

Şekerbank, " Kapımız Esnafa Açık " platformu kapsamında esnaf ve sanatkârların nakit ihtiyaçlarını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile

Çerkezköy 21.01.2021 17:23:00 0
Esnafın nakit ihtiyacını karşılamak için işbirliği yaptılar

Şekerbank, esnafın kapısı hep açık kalsın diye oluşturduğu “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında esnafa özel proje ve işbirlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin sürdürülebilir bankası Şekerbank, pandemi nedeniyle esnaf ve müşterilerinin yaşadığı finansal dalgalanmalara karşı “Kapımız Esnafa Açık” platformu çerçevesinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile bir araya geldi. İş birliği protokolü Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Fatma Gül Erbaş ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ arasında düzenlenen bir törenle imzalandı.

 

 “ANLAŞMA İLE ESNAFIN ACİL NAKİT İHTİYACI KARŞILANACAK”

 

Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Fatma Gül Erbaş protokol ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kuruluşumuzdan bu yana sorumlu bankacılık geleneğimizle yürüttüğümüz faaliyetlerin pandemi ile birlikte her zamankinden daha önemli olduğunu, hem dünyanın hem de ülkenizin içinden geçtiğimiz bugünlerde bu misyonu çok anlamlı kıldığını düşünüyoruz. Sürdürülebilir ekonomik büyüme için kritik öneme sahip esnafımıza yönelik bu kez Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasıyla odaya üye esnafımızın mevcut piyasa şartlarında oluşan acil nakit ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Bu platform aracılığıyla sunduğumuz esnafa mobilden başvuru gibi dijital uygulamalarımızı da finansal kaynakları üretenlere ulaştırmak amacıyla çeşitlendireceğiz” diye konuştu.

 

6 AY ÖDEMESİZ TAKSİTLENDİRME TALEP EDEBİLECEKLER

 

Erbaş, "Şekerbank, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na üye esnafın şubeye gitmeden mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile anında karşılayacak. 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. Taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden yaralanabilecek. Yine esnaf ve sanatkârlar paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretinden de muaf olacak. Nakit desteğinden yararlanacak esnaf ve sanatkârlar dilerse pek çok avantaj içeren Şekerbank Üreten Kart ya da Bonus Business Kart sahibi de olabilecek” dedi.

 

ESNAF VE SANATKARIMIZA FAYDALI OLACAK

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, zor günlerden geçen esnaf ve sanatkarların rahat nefes almaları ve yaşadıkları sıkıntıları asgariye indirmek için her alanda çalışma başlattıklarını belirterek "Bu kapsamda, devletimiz tarafından verilen desteklere ek olarak, esnaf ve sanatkarlarımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz bankalar, diğer kurum ve kuruluşlarla da çeşitli çalışmalarımızı her geçen gün daha da artırarak devam ettiriyoruz. Bu bağlamda, odamızın ile Şekerbank arasında gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin esnaf ve sanatkarımız için faydalı olacağı inancındayım” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10