Başkan Yüksel: İnsana hizmet ve hürmet eden bir belediyeyiz

Sosyal belediyeciliğe odaklanan Ergene Belediyesi, her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi ailenin evine tek kullanımlık kaplarda 3 çeşit sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor.

Ergene 22.01.2021 13:20:00 0
Başkan Yüksel: İnsana hizmet ve hürmet eden bir belediyeyiz

Ergene Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatıyla tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını görüldüğü ilk andan itibaren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından ihtiyaç sahiplerine yemek hazırlanıyor. Belediye, kendi imkanları ve kendi personeli ile hazırladığı yemekleri yine kendi personeli aracılığı ile belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine her gün teslim etmeye devam ediyor.

 

"OMUZ OMUZA VERDİK"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; merkez, mahalle, köy ayırımı yapmadan ilçenin neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa, evinde yemek pişiremeyecek durumda olan kim varsa evine sıcak yemeğini götürdüklerini belirterek, “Halkımız için tüm birimlerimiz ve personelimizle omuz omuza verdik. Koronavirüs salgını ile mücadelede başlatmış olduğumuz sıcak yemek yardımı hizmetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ergene’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için canla başla çalışmaya, evlerine sıcak yemek dağıtmaya devam edeceğiz. Her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi ailelere tek kullanımlık kaplar içerisinde 3 çeşit sıcak yemeği evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz. Ergene Belediyesi olarak insana hizmet ve hürmet eden bir belediyeyiz” diye konuştu.

 

“BAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR”

 

Ergene Belediyesi'nin ulaştırdığı yemekleri alan vatandaşlar ise Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Dar günlerimizde yanımızda olan, bizlere yalnızlığımızı hissettirmeyen başta Ergene Belediye Başkanımız olmak üzere tüm belediye personeline ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizler görüyoruz ki Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel her zaman bizlerin yanında, zor günümüzde bize kucak açan, soframızdan sıcak yemeğimizi eksik etmeyen, bizleri mağdurda bırakmayan Belediyemize teşekkür ederiz” dediler.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10