TSO üyeleri Edenred ile tasarruf edecek

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. arasında yapılan protokol ile oda üyeleri hem şirketlerinin öğle yemeği giderlerinde hem de şirket araçlarının akaryakıt alÄ?

Tekirdağ 25.01.2021 12:27:00 0
TSO üyeleri Edenred ile tasarruf edecek

İmza protokol törenine Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Edenred Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Görkem Oran, İstanbul Grup Satış Direktörü Murat Altıntepe, Trakya Bölge Satış Müdürü İzzet Gürgül ve Tekirdağ TSO Genel Sekreteri İrfan Ekici katıldı.

 

“ÜYELERİMİZE TASARRUF SAĞLAYACAK ÇALIŞMALARA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, “Ekonomik yönden zorlu bir süreçte olduğumuz bu günlerde üyelerimizin önemli gider kalemlerinde tasarruf etmelerini sağlayacak anlaşmalara imza atmak bizi mutlu ediyor. Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. firması ile yaptığımız protokol kapsamında üyelerimiz Ticket Restaurant Yemek Kartı ile çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde yüzde 100’e varan vergi istisnasından yararlanacaklar. Bu sistem sayesinde çalışan başına yılda 6 bin 500 TL.’ye yakın tasarruf edebilecekler. Ayrıca tek fatura sayesinde operasyonel anlamda da zamandan tasarruf sağlayabilecekler" dedi.

 

MALİYETİ DÜŞÜREN ANLAŞMA

 

Ayrıca Edenred’in Akaryakıt Çözümü Ticket Car'ıyla TSO üyeleri için kayda değer bir gider kalemi olan akaryakıt maliyetlerini de düşürecek bir anlaşma gerçekleştirdiklerini kaydeden Günay, "Üyelerimize araç sayısı fark etmeden, bir araçları olsa dahi akaryakıt alımında yüzde 6’ya varan bir oranda indirim sağlanacak. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, bu avantajlı fırsatlardan yararlanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPILABİLİR

 

Satış Direktörü Görkem Oran ise kurumsal ödeme çözümlerinde dünyada ve Türkiye’de faaliyet gösteren Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. hakkında bilgiler vererek, yapılan anlaşmanın Tekirdağ TSO üyelerine hayırlı olmasını diledi. TSO'dan yapılan açıklamada, oda üyelerinin başvurularını https://ticket.yakitkarti.com/tekirdag-ticaret-ve-sanayi-odasi/ linkinden yapabileceği kaydedildi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10