Başkan Sarıkurt: Muhtarlarla sürekli iletişim halindeyiz

Belirli aralıklarla mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, halkın taleplerini en iyi bilen kişilerin mahalle muhtarları olduğunu ve bu sebeple beled

Çorlu 28.01.2021 14:16:00 0
Başkan Sarıkurt: Muhtarlarla sürekli iletişim halindeyiz

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, kentte görev yapan mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Mahalle muhtarlarıyla fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Başkan Sarıkurt’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin ve Özcan Veysel Tunçcan ile birim müdürleri de hazır bulundu. Pandemi tedbirleri sebebiyle sosyal mesafe kurallarına uyulması amacıyla 2 oturum hâlinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalleler ile ilgili talep ve öneriler gerekli müdürlüklere iletilmek üzere not edilerek rapor hâline getirildi. Toplantıda ayrıca Çorlu Belediyesi’nin 2020 yılında mahallelerde gerçekleştirilen ve 2021 yılında da gerçekleştirilecek faaliyet ve projelerle ilgili mahalle bazlı bilgilendirme yapıldı.

 

 

"ÖNERİLERİ DİKKATE ALIYORUZ"

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Mahallelerimizdeki yollar, parklar, kaldırımlar, otopark alanları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait arazi ve yapılarla ilgili muhtarlarımızın ilettiği talepleri, önerileri dikkate alıyoruz ve faaliyet programımıza ekliyoruz. Muhtarlarımızla iş birliği içinde tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız belediyemize iletilmek üzere mahalle muhtarlarımızla kolay bir şekilde iletişime geçiyor, biz de mahalle muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın tüm taleplerini öğreniyor ve mahallelerimizde yapacağımız çalışmaları programa alıyoruz" dedi.

 

"BİRLİKTE ÇALIŞACAK, BİRLİKTE HAREKET ERECEĞİZ"

 

Başkan Sarıkurt, sözlerini şöyle sürdürdü: "Siz değerli muhtarlarımızla iletişim hâlinde olmayı oldukça önemsiyoruz. Mahallelerimizdeki olumlu, olumsuz tüm durumları en iyi bilen sizlersiniz. Bizlere, tüm müdürlüklerimize istediğiniz zaman ulaşabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim ortak gayemiz. Çorlu’muzun her bir noktasında hep birlikte emeğimiz var. Birlikte çalışacak, vatandaşlarımızın memnuniyeti için hep birlikte hareket edeceğiz.”

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10