Mehmetçik için atkı ve bere örecekler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ve Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği vatani görevini yapan Mehmetçikler için "Bir bere ve atkı ile senin de katkın olsun" kampanyası baÅ

Çerkezköy 28.01.2021 14:27:00 0
Mehmetçik için atkı ve bere örecekler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneğini önceki gün ziyaret etti.

 

PROJE HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

 

Ziyarette zor şartlarda görev yapan Mehmetçikler için hayata geçirilecek olan “Bir bere ve atkı ile senin de katkın olsun” projesini görüştü. Kampanya kapsamında örülen bere ve atkıların vatani görevini yapan Mehmetçiklere gönderileceğini kaydeden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan,  tüm Çerkezköylü kadınların evde örecekleri atkı ve bereler ile kampanyaya katkıda bulunabileceğini söyledi.

 

HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA HAZIRIZ

 

Projeye katkıda bulunacaklarını kaydeden Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Fatma Bozkurt, “Mehmetçiklerimiz için her zaman en iyisini yapmaya hazırız. Proje kapsamında Çerkezköy’deki kadınlarımıza ulaşarak bu projeye destek olmalarını sağlayacağız. Çerkezköylü kadınlarımızın öreceği atkı ve boyunlukları Mehmetçiklerimize ulaştıracağız” dedi.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10