Şarköy MYO'da devir teslim

Şarköy Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü'nde devir teslim töreni düzenlendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'in de katılımıyla yapılan tören

Şarköy 28.01.2021 14:40:00 0
Şarköy MYO

NKÜ Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Öğr. Gör. Serkan Aydın, düzenlenen devir teslim töreni ile Öğr. Gör. Halis Ulubey Ergen’den görevi devraldı. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Şarköy Meslek Yüksekokulu'na büyük emeği geçen ve görevini başarıyla yürüten Öğr. Gör. Halis Ulubey Ergen’e emekleri ve katkılarında dolayı teşekkür ederek, Öğr. Gör. Serkan Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

ERGEN, MÜHRÜ TESLİM ETTİ

 

Öğr. Gör. Halis Ulubey Ergen, müdürlük mührünü Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Öğr. Gör. Serkan Aydın'a teslim ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.

 

 

REKTÖR ŞAHİN, MYO PERSONELİ İLE TOPLANTI YAPTI

 

Devir teslim töreninden sonra Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin ve Genel Sekreter Murat Kamil Tırpancı, Şarköy MYO Konferans Salonu'nda meslek yüksekokul personeli ile toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, Şarköy MYO'nun hedefleri, projeleri ve yeni açılan Aşçılık Programı ile yöreye sağlanacak katkılar üzerine konuşuldu. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ve yüksekokul tanıtım gezisiyle sona erdi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10