Nikah salonu kültür merkezine taşındı

Çerkezköy Belediyesi Hizmet binasında yıllardır hizmet veren nikah salonu, 1 Şubat Pazartesi günü itibariyle Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde hizmet vermeye başlayacak.

Çerkezköy 29.01.2021 14:50:00 0
Nikah salonu kültür merkezine taşındı

Nikah salonunun Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediye Hizmet Binamızda bulunan nikah salonumuzu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi içerisindeki yeni yerine taşıyoruz. Nikah salonumuz 1 Şubat Pazartesi gününden itibaren daha modern ve ferah yerinde, yeni yuva kuracak olan çiftlerimize kapılarını açacak” diye konuştu.

 

236 KİŞİLİK OLACAK

 

Yeni nikah salonu hakkında açıklamalarda da bulunan Akay, “Yeni salonumuz 236 kişi kapasiteli olup, iki adet de gelin odasına sahip. Ayrıca nikah salonumuzun hemen yanında bekleme alanı ile gelin ve damadın yakınları ile birlikte fotoğraf çektirebileceği bir alan da oluşturuldu” dedi. Başkan Akay, “Yeni nikah salonumuzun kentimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni yuva kuracak olan tüm çiftlerimize de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10