Akay ve İçöz çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü İbrahim İçöz, Çerkezköy'ün Fevzipaşa Mahallesi'nde yap?

Çerkezköy 31.01.2021 14:28:00 0
Akay ve İçöz çalışmaları inceledi

TESKİ Genel Müdürü Dr İbrahim İçöz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'la birlikte, tamamlandığında bölgeyi rahatlatacak olan Fevzipaşa Mahallesi "Yağmursuyu Şebeke İnşaatı" çalışmaları takip etti. Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil’in de hazır bulunduğu inceleme sonunda genel durum değerlendirmesi yapıldı.

 

TAŞKIN SORUNUNU KÖKÜNDEN ÇÖZMÜŞ OLACAĞIZ

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Alt yapı yatırımlarımızın ilk etabı sayesinde eskiden gördüğü yağışların üç mislini görmesine rağmen taşkın sorunu yaşamadığımız Fevzipaşa Mahallemizde, su baskını ve taşkın sorunu ortadan tamamen kaldıracak olan çalışmalarımızı TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile birlikte yerinde inceledik. En yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp su baskını ve taşkın sorununu kökünden çözmüş olacağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10