İmamoğlu, Ergene'ye yolcu otobüsü hibe etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Ergene Belediyesi'ne hibe edilen yolcu otobüsü Ergene'ye ulaştı. Ergene Belediyesi garajında aracı teslim alan Ergene Belediye Başkanı

Ergene 3.02.2021 13:37:00 0
İmamoğlu, Ergene

Ergene halkının hizmetinde kullanılmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Ergene Belediyesi’ne yolcu otobüsü hediye edildi. Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Ergene Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Ergene Belediyesi garajında hibe edilen aracı inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti.

 

“ARAÇ FİLOMUZ GÜNDEN GÜNE GÜÇLENİYOR”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "2014 yılında kurulan Ergene Belediyemizin araç filosunu günden güne güçlendirmeye, sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. 6 yıllık zaman dilimi içerisnde Ergene halkımızın hizmetlerinde kullanılmak üzere bir çok yeni hizmet araçlarımızı Belediye bünyemize kazandırdık. Şimdide İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu'nun Belediyemize hediye etmiş olduğu yolcu otobüsümüzü araç filomuza katmış bulunuyoruz. Yeni otobüsümüzün Ergene halkımızın hizmetin kullanılması için hediye eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluna teşekkürlerimi iletiyorum " ifadelerini kullandı.

 

“20 YILLIK BELEDİYELERİN ÇOK ÇOK ÖNÜNDEYİZ”

 

Yüksel, "Yeni kurulan bir belediye olarak 20 yıllık belediyelerin çok çok önündeyiz. Ergenede göreve gelir gelmez yapmış olduğumuz insan odaklı çalışmalarımız ile önce halkımız dedik. Her zaman vatadaşlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Bizlerin diğer belediyelerin bir adım önünde olmamızın nedeni sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yapmış olduğumuz hizmetlerdir. Ergene Belediyesi olarak 7/24 sahada var güzümüzle çalışmaktayız. Vatandaşımız için durmadan, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz işimizi aşkla yapıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10