Akay'dan İnan ve Çiçek ailesine 'hoş geldin bebek' ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında İnan ve Çiçek ailelerini evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Aka

Çerkezköy 4.02.2021 17:43:00 0
Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden belediye personeli İsmail İnan ve eşi Özge İnan’ı evlerinde ziyaret etti. İnan Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Ayşe Bade’ye sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan  Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini İnan Ailesi’ne takdim etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Akay daha sonra Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet eden Engin – Şenay Çiçek çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiçek Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Lavin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam dileyen Başkan Vahap Akay, Çiçek ailesine de hoş geldin bebek paketini takdim etti. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren ve Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden İnan ve Çiçek aileleri, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10