Öğretmenlerden kan bağışına destek

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay'a kan bağışında bulundu. Kızılay'a destek olmak amacıyla kan baÄ

Çerkezköy 7.02.2021 14:21:00 0
Öğretmenlerden kan bağışına destek

Hafta sonunda belediye meydanında gerçekleştirilen kampanyaya  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri de katıldı.

 

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Çerkezköy’de öğretmenler ‘iyilik kanımızda var’ sloganı ile Kızılay’a kan bağışında bulundu. Hafta sonunda Çerkezköy Belediyesi önünde kurulan Kızılay çadırında öğretmenlerle birlikte kan verdiklerini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,” Tüm arkadaşlarımıza üç gün boyunca kampanyaya katılmaları konusunda çağrıda bulunduk. 3 günlük kan bağışı kampanyasında tüm yöneticilerimiz ve eğitmenlerimiz destek verecek. Daha önce de bu şekilde bir kampanya düzenlemiştik. Ailemizle birlikte bir damla kan bir can diyerek Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

KAN VERMEYE DAVET ETTİ

 

Kızılay’a destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenleyen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür eden Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Karaca, “ İlçemizde düzenli olarak kan bağışı kampanyaları sürüyor. Bizler her hafta sonu zaten düzenli olarak kan bağışı etkinliğimize devam ediyoruz. Siyasi partiler, STK’lar ve derneklere de gideceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Kızılay’a kan vermeye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10