Vali Yıldırım ve Başkan Albayrak'ı ziyaret ettiler

Geçtiğimiz ay partisinin Trakya Bölge sorumlu olan Büyük Birlik Partisi Tekirdağ Eski İl Başkanı Turan Demircan İlçe Başkanı ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve

Tekirdağ 9.02.2021 16:16:00 0
Vali Yıldırım ve Başkan Albayrak

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırımı beraberindeki İlçe Başkanları ve yönetim kurulundan Erol Kubat ile makamında ziyaret eden Demircan, Covid sürecindeki çalışmalar hakkında Vali Yıldırım ile fikir alışverişinde bulundu. Valilikten ayrılan Büyük Birlik Partili heyet ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette TÜİK’in geçtiğimiz günlerde açıkladığı Tekirdağ’daki nüfus artışı görüşülürken, Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı’daki nüfus artışına dikkat çekildi.

 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULA

 

Büyük Birlik Partisi MYK üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan ziyaretlerde yaptığı açıklamada,” Bugün ilçe teşkilat başkanlarımız ve yönetimden arkadaşlarımız ile birlikte Tekirdağ Valimiz Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ederek Tekirdağ’ı konuştuk. Ziyaretlerde Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin selam ve selamlarını protokol üyelerimize ilettik” dedi. Heyet ziyaretlerinde olası Marmara depreminde Tekirdağ’ın hazırlığı konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, valiliğin Deprem Afet Koordinasyon Merkezi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ise deprem konteynerleri hakkında bilgi aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10