Kar yağışı renkli görüntüler oluşturdu

Tekirdağ genelinde kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığının eksi 4 derece olduğu Çorlu'da kar yağışı etkisini gösterdi. İlçenin tamamının beyaza büründüğü yağışta ara

Tekirdağ 14.02.2021 16:14:00 0
Kar yağışı renkli görüntüler oluşturdu

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle çok sayıda vatandaş evlerinin bahçeleri ile sokaklarda kartopu oynayıp eğlendi. Kar yağışı nedeniyle bir vatandaş  perde kornişinden yaptığı kayak takımıyla kayarken, bir otomobil sürücüsü de  karda aracı ile drift yaparak karın keyfini çıkardı.

 

PERDE KORNİŞİNDEN KAYAK VE YOLDA DRİFTLİ KAR KEYFİ

 

Hava sıcaklığının eksi 4 derece ölçüldüğü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, gece başlayan kar yağışının ardından beyaz örtüye büründü. Ara sokaklarda biriken kar, hayatı olumsuz etkilerken ana caddelerde ise belediye ve karayolları ekipleri, kar kürüme ile tuzlama çalışması yaptı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yollar ile meydanlar boş kalırken vatandaşlar bahçeleri ile sokaklarında kartopu oynadı. Kimi vatandaşlar da perde kornişinden yaptıkları ilginç kayak takımları ile karın keyfini kayarak çıkardı. Bir otomobil sürücüsü ise karlı yolda aracı ile drift yaptı.

 

TEKİRDAĞ BEYAZA BÜRÜNDÜ

 

Tekirdağ'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı gün içinde etkisini artırarak devam etti. Köyler ile kırsal mahalle ve ana arterlerde ulaşımın aksamaması için Karayolları ile belediye ekipleri, gün boyu kar küredi, yol tuzlama çalışması yaptı. Tekirdağ-Malkara, Tekirdağ-Hayrabolu ve bazı ilçe yollarının ulaşımında aksamalar yaşandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri sürücüleri kar lastiği ve zincirsiz yola çıkmamaları ile takip mesafesi konusunda uyardı. Trafik ekiplerinin yolda kalan sürücülere yardımcı olduğu bildirildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10