Başkan Çetin: Ekiplerimiz 7/24 sahada olacak

Trakya'yı etkisi altına alan ve Kapaklı'da da yoğun olarak hissedilen soğuk hava ve kar yağışının olumsuzluklarına karşı Kapaklı Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Etkisin

Kapaklı 15.02.2021 17:03:00 0
Başkan Çetin: Ekiplerimiz 7/24 sahada olacak

Kapaklı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediye ekiplerinin, ana arterlerde tuzlama ve kar küreme çalışmalarının yanı sıra yayaların yoğun kullandığı üst geçitlerde de tuzlama çalışmaları yaptığı kaydedildi. Pazar gecesi etkisini daha yoğun gösteren kar yağışı dolayısıyla kırsal mahallelerde ekiplerin yoğun çalışma gösterdiği ifade edilirken, "Ekiplerimiz, zorlu hava şartlarından dolayı yalnız yaşayan ve ailesine ulaşamayan, aracı ile yolda kalan vatandaşların da yardımına koştu" denildi.

 

 

RİSKE KARŞI EKİPLER SAHADA

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Uzun zamandır bölgemizde beklediğimiz kar yağışı başladı. Kapaklımız bembeyaz halde, dün akşamdan bu yana ana arterler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Belediye personelimizin ve ekipmanlarının tamamı karla mücadele için seferber edildi. 14 Şubat akşamından başlayarak tuzlama ve kar küreme araçlarımız ilçemizde yoğun bir çaba sarf ediyor. Kar yağışının şiddetini artırma riskine karşı da ekiplerimiz ile sahada olacağız. Vatandaşlarımız mecbur kalmadıkça kendi araçlarını kullanmak yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeli" diye konuştu.

 

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10