Büyüklere örnek oldular

Yaşları küçük ama kalpleri büyük 5 arkadaş, kendi yapmış oldukları oyuncakları düzenlenen kermeste satarak, kazandıkları parayı Ergene'de ihtiyaç sahibi bir aileye verilmek üzere Ergene Belediye

Ergene 17.02.2021 14:41:00 0
Büyüklere örnek oldular

Kendi yapmış oldukları oyuncakları düzenlenen kermeste satarak, kazandıkları parayı Ergene'de ihtiyaç sahibi bir aileye vermek isteyen yaşları küçük ama kalpleri büyük 5 arkadaş, toplamış oldukları parayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teslim etti. Bu güzel davranışlarının herkese örnek olması gerektiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımızı ve bu güzel evlatlarımızı yetiştiren ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum. Kendilerini belediyemizde misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğum çocuklarımızım eğitim hayatlarında da başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

 

"İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ"

 

Ergene’de ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek yardımı, kömür yardımı, erzak yardımı, ikinci el eşya yardımı, evde bakım hizmeti ve sağlık ambulansımız ile sağlık hizmeti veriyoruz. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Biz büyük biz aileyiz ve ailemizde kim yardıma ihtiyaç duyuyorsa tüm desteğimizle onun yanındayız. Bugünde yaşları küçük ama kalpleri büyük 5 evladımız kendi yapmış oldukları oyuncakları kermeste satarak toplamış oldukları parayı Ergenemizde ihtiyaç sahibi bir ailemize vermek üzere bizlere teslim etmişlerdir” dedi.

 

 

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel makamında konuk ettiği küçüklerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10