73'üncü yaşını mesai başında kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 72'nci doğum gününü mesai başında kutladı. Yaşına rağmen sergilediği performansla dikkat çeken Başkan Albayrak, bugün 73'üncü yaşı

Tekirdağ 18.02.2021 14:45:00 0
73

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, pasta hazırlayan mesai arkadaşlarının doğum günü sürprizi karşısında duygulu anlar yaşadı. Konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında bulunan Başkan Albayrak, "72’nci yaşımı doldurup 73’üncü yaşıma adım attığım ilk günde mesaiye başlarken, değerli çalışma arkadaşlarımın güzel sürprizi beni çok mutlu etti. Doğum günümde üç aylara girmenin de sevincini yaşıyorum. Tüm halkımızın Regaip Kandili mübarek olsun. Her gün daha çok görevimize sarılarak şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel sürprizleri için çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

 

TESKİ MÜDÜRÜ İÇÖZ'DEN KUTLAMA

 

Bu arada Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de Başkan Albayrak'ın doğum günün kutladı. Albayrak'ı ziyaret eden İçöz, doğum günü nedeniyle Başkan Albayrak için bir buket çiçek hazırlattı. Başkan Albayrak, Genel Müdür İçöz'e nazik doğum günü sürprizi için teşekkür etti.

 

 

ÇOK SAYIDA İSİMDEN KUTLAMA MESAJI

 

Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Denetim Komisyonu Üyeleri de Başkan Albayrak'ı ziyaret ederek, doğum gününü kutladı. Bir süre sohbet edip görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Albayrak, doğum günü sürprizi için denetim komisyonu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca çok sayıda ilçe belediye başkanı ve siyasetçi de telefonla, mesajla ya da ziyaret ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın doğum gününü kutladı.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10