80 tablet teslim edildi

Tekirdağ Ticaret Borsası'nın il genelinde eğitim öğretim gören öğrencilere verilmek üzere Tekirdağ Valiliği'ne hibe ettiği 80 tablet bilgisayar teslim edildi. Bu kapsamda, Vali Aziz Yıldırım, SüleymanpaÅ

Tekirdağ 18.02.2021 15:56:00 0
80 tablet teslim edildi

 

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Madem ki uzaktan eğitim var. Uzaktan eğitime erişilebilecek bir ortam oluşturma mecburiyetindeyiz. Uygun ortamı oluşturamayan vatandaşlarımız var. Uygun ortamı oluşturamayan vatandaşlarımıza devletimiz yardımcı oluyor" dedi.

 

"İNŞALLAH EĞİTİME ERİŞİMİ BİR MİKTAR DA OLSA SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ"

 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın gönderdiği tabletlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldığını ve dağıtımın sürdüğünü kaydeden Vali Yıldırım, şöyle devam etti: "Kurumlarımızın, firmalarımızın dağıttıkları var. Bu minvalde gerek ticaret sanayi odaları gerek ticaret borsaları tabletleri kendi imkanları nispetinde dağıtmaya başladılar. Bugün ticaret borsamızın almış olduklarını burada sembolik olarak dağıtıyoruz. Tabletler öğrencilerimize eriştirilecek, öğrencilerimiz tarafından kullanılacak. En azından eğitime erişim konusunda bir sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyoruz. İnşallah borsamızın katkılarıyla eğitime erişimi bir miktar da olsa sağlamış olacağız" diye konuştu.

 

SARI'YA PLAKET VERİLDİ

 

Vali Yıldırım'dan sonra konuşan Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı ise "Hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Evlatlarımızın bundan yararlanarak güzel günlere erişmelerini arzu ediyoruz. İnşallah bu sayıyı artırırız" ifadelerini kaydetti. Daha sonra Vali Yıldırım, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı’ya eğitim ve öğretime yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10