Sosyal medya konserine yoğun ilgi

Ergene Belediyesi'nin, pandemi tedbirleri nedeniyle bir süredir çalışamayan yerel sanatçılara destek amacıyla 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de vesile kılarak düzenlediği, sosyal medyadan yayınlanan dayanÄ

Ergene 26.02.2021 14:14:00 0
Sosyal medya konserine yoğun ilgi

Ergene'de pandemi dönemi nedeniyle düğünlere yasak getirilmesi ve eğlence mekanlarının kısıtlamalar kapsamında kapatılmasından dolayı işlerini yapamaz hale gelen yerel müzisyenlere destek programı gerçekleştirildi. Ergene Kültür Merkezi’nde Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen konserde Ergene’nin çeşitli mahallelerinde mesleklerini icra eden yerel sanatçılar katıldılar. Kiminin bağlamasıyla, kiminin sazıyla kiminin de gitarıyla katıldığı konserde solistler de şarkılarını seslendirdiler.

 

 

SALONA İZLEYİCİ ALINMADI

 

Pandemi dönemi nedeniyle salona izleyicinin alınmadığı konser, Ergene Belediyesi’nin sosyal medya hesabından canlı yayınla Ergene halkı ile izleyicilerle buluştu. Çok sayıda kişinin takip ettiği ve 10 binin üzerinde izlenme sayısına erişen program sırasında vatandaşlar yaptıkları yorumlarla da teşekkürlerini ilettiler. Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da kendisinin sorumlu olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Pandemi dolayısıyla sıkıntı yaşayan sanatçılarımıza destek olmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Katılım gösteren destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Ergene Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz tüm organizasyon ve etkinliklerde yerel sanatçılarımıza da yer vererek destek olacağız. Sevgi Kenti Ergene’de tüm zorlukların üstesinden el birliği ile gelmek için gayret gösteriyoruz. Temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaya devam edelim. Bu organizasyonumuz pandemi dolayısıyla Ergene halkından uzak bir program oldu ancak sağlıklı, güzel günlerde yeniden bir arada olacağımız günlerin yakın olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10