Tekirdağ'a istinaf mahkemesi kurulacak

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve 11 ilçe başkanı ile beraber Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü makamında ziyaret etti.

Tekirdağ 26.02.2021 14:28:00 0
Tekirdağ

Görüşme sonrası açıklama yapan AK Parti Milletvekili Yel, "TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’un öncülüğünde Tekirdağ’ımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu amaçla Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül'ü il başkanımız Sayın Mestan Özcan ve 11 ilçe başkanımızla beraber makamında ziyaret ederek, Tekirdağ ve ilçelerimizin Adalet Bakanlığımızla ilgili ihtiyaç ve sorunlarını ilettik, Sayın Bakanımıza ilgi ve teveccühü nedeniyle çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

TEKİRDAĞ'A İSTİNAF MAHKEMESİ KURULACAK

 

Bakan Abdülhamit Gül'e, Tekirdağ'da İstinaf Mahkemesi'nin kurulması yönünde taleplerini ilettiklerini kaydeden Yel, şöyle devam etti: "Sayın Bakanımız talebimizin uygun değerlendirildiğini ve en kısa sürede kurulacağı müjdesini vermiştir. Tekirdağ'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca Hayrabolu ilçemiz için önemli gördüğümüz Adalet Sarayı Yeni Hizmet Binası yapımının bir an önce gerçekleştirilmesi talebimiz de Sayın Bakanımız tarafından uygun değerlendirilmiş olup, gerekli inceleme ve değerlendirmeler neticesinde yeni Hayrabolu Adalet Sarayının yapımının gündeme geleceğini ifade etmiştir."

 

KAPAKLI'YA ADALET SARAYI GÜNDEME GELDİ

 

Yapım kararı verilen Malkara Adalet Sarayı'nın ivedilikle ihale süreçlerinin başlatılması talepleri konusunda da Bakan Gül'ün ihale sürecinin hızlandırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınacağını ifade ettiğini aktaran Yel, "Kapaklı ilçemizin acil ihtiyacı olan Adalet Sarayı ve özellikle Ağır Ceza Mahkemesi kurulması talebimize de Sayın Bakanımız gerekli değerlendirmelerin yapılarak, Kapaklı ilçemizin acil olan bu taleplerinin en kısa sürede değerlendirileceğini ifade etmiştir. İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10