SMMMO: Pandemide iş yükümüz arttı

1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri, koronavirüs pandemis

Çerkezköy 1.03.2021 14:06:00 0
SMMMO: Pandemide iş yükümüz arttı

Tekirdağ SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulundular. Daha sonra konuşma yapan Tekirdağ SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yurtseven, “Pandemi süreci tüm meslek grupları için zorlu bir süreçti. Biz muhasebeciler de bu süreçte zorluklar yaşadık” dedi. Kadın muhasebecilerin daha büyük fedakarlıklar sergilediğini ifade eden Yasemin Yurtseven, “Kadın muhasebeci arkadaşlarımı ben ayrıca tebrik etmek istiyorum. Hem evde annelik yapıyorlar, hem de bu mesleği layıkıyla yapmaya çalışıyorlar. Tüm arkadaşlarımın 1 Mart Muhasebeciler Günü’nü kutluyorum. Bu yıl tüm dünya ile birlikte ülkemizin de mücadele ettiği koronavirüs salgını nedeniyle bir etkinlik düzenleyemedik. Daha güzel bir yıl geçirmek dileğiyle” diye konuştu.

ESEN: ÖZVERİYLE ÇALIŞTIK

Programda konuşan Tekirdağ SMMMO Çerkezköy İlçe Temsilcisi Mustafa Olcay Esen de, “Ekonominin güçlü bir paydaşı olarak, verdiğimiz hizmetlerle ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sağlıyoruz. Pandemi sürecinde biz muhasebecilerin iş yükü arttı. Mesleğimizi layıkıyla yerine getirmek için özveriyle çalıştık. Muhasebecilik, sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biri. Tüm meslektaşlarımın 1 Mart Muhasebeciler Günü’nü kutluyorum” dedi. 1 Mart Muhasebeciler Günü programına Tekirdağ SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri Yasemin Yurtseven ve İsmail İmren'in yanı sıra Çerkezköy İlçe Temsilcileri Mustafa Olcay Esen, Hüseyin Can ve muhasebeciler katıldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10