Rektör Şahin: Sınırlar ötesine ulaşıyoruz

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, 2021 bahar yarı yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda, "Eğitim ve öğretim hayatımızda yeni bir dö

Tekirdağ 1.03.2021 15:22:00 0
Rektör Şahin: Sınırlar ötesine ulaşıyoruz

"Maruz kaldığımız pandemi koşullarında, aramıza mesafeler girse de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin bir parçası olan ve üniversitemizden kendine değer katan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diyen Rektör Şahin, pandemi sürecinde başarılı uzaktan eğitim uygulamaları ile sınırlar ötesine dahi ulaştıklarını kaydetti.

DEĞERLERİN ÖNEMİNE VURGU

Sağlığın önemine değinen Şahin, şöyle devam etti: "Çünkü sağlığınız bizim için çok önemli. Sorumlu ve bilinçli bireyler olarak lütfen maske, mesafe, temizlik kuralına uyunuz. Geleceğiniz için tercih ettiğiniz üniversiteniz, sadece bilgi alışverişi yapılan bir yer değildir; güzel davranış ve sağlam karakter inşası için de önemlidir. Değerlerimizin yerine, popüler mecralarda sunulan sahte hazlara ve içi boş içeriklere yönelmeyiniz. Çünkü yanlış öğrenilen her şey, kendinden sonraki kuşakları da etkilemektedir ve gelecek bugün yapılanlar üzerine inşa edilmektedir. Araştıran ve merak eden genç beyinler olarak başarınıza kalite katın ki adınız yaşasın; vatanımız, milletimiz ve insanlık yükselsin. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni dönemin başta tüm meslektaşlarım, sevgili öğrencilerimiz ve değerli aileleri olmak üzere, hemşerilerimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını dilerim."

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10