Şahin: Madde bağımlılığı dünyanın ortak sorunu

Yeşilay Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, "Günümüzde madde bağımlılığı tüm dünyada ortak bir sorun haline gelmişti

Tekirdağ 4.03.2021 14:32:00 0
Şahin: Madde bağımlılığı dünyanın ortak sorunu

Bireylerin, özellikle de çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının, sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemli olduğunun altını çizen Rektör Şahin, şöyle devam etti: "Çünkü sağlıksız nesil ve toplumların, hiçbir alanda başarılı olmaları mümkün değildir. Gençlik için gelecek çizen bir üniversite olarak, onların sağlıkları da ilgi alanımıza girmektedir. Sadece gençlik değil, tüm insanlar için sağlık önemli bir nimettir. Bunu, pandemi koşullarında insanlık olarak çok daha iyi hissediyoruz zaten."

 

REKTÖR ŞAHİN, OYUN BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

 

Sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmek için sigara dâhil, bağımlılık yapıcı tüm zararlı maddelerden uzak durulması gerektiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, "Hatta internet ve oyun bağımlılığı da günümüzün önlem alınması gereken tehlikeleri arasında yerini almıştır. Bu düşüncelerle, aziz milletimize her türlü bağımlılıktan uzak, sağlıklı günler ve güzel yarınlar dilerim" diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10