Noter bunu yaparsa!

Çerkezköy'de önceki gece sabaha karşı lüks bir sitede yaşanan olay site sakinlerini tedirgin ederken, Çerkezköy'de 3 No'lu Noter olarak görev yapan Mehmet Akbulut, kendisi gibi aynı apartmanda kalan Metin H

Çerkezköy 7.03.2021 17:57:00 0
Noter bunu yaparsa!

İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan lüks sitede yaşanan olay sonrası site idarecisinin de olaya dahil olmasıyla alkollü olduğu iddia edilen noterin, komşularının kapısını çalarak, “Senin evinde bir bayan var, onu buradan alacağım” diyerek komşularından kadın istediği iddiası polisi harekete geçirdi. Sabah 06.30’da ilk ifadesinin ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Akbulut'un, bu defa kendisinden şikayetçi olan komşuları Metin Han ve Ferhan Genç’i tehdit ettiği kaydedildi.

 

NOTERDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

 

İkinci kez olay yerine çağrılan polis tarafından bir kez daha gözaltına alınan Akbulut, sağlık kontrolünden geçirilirken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı'nca verilen talimat doğrultusunda polis olayın yaşandığı sitedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Darp edilen Fergan Genç ile sabaha karşı kapısı tekmelenerek kendisinden kadın istenen Metin Han alkollü olduğu kaydedilen Çerkezköy 3. Noteri Mehmet Akbulut’tan davacı ve şikayetçi olurlarken, iddiaya göre aralarında bazı kadınların da bulunduğu benzer konularla ilgili Akbulut hakkında benzer şikayetlerin olduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10